Nöjda klienter

Här är ett urval av mina klienters uppfattning av vår tid tillsammans

När jag för första gången bestämde mig för att ta hjälp av en coach hade jag svårt att bestämma mig för vem då det i dagens läge finns ett hav av coacher, många är unga med en massa tusen följare på instagram och som själva har kroppar man avundas och tänker att man vill försöka få själv! Jag ramlade in på Annas sida helt slumpmässigt och jag är så otroligt glad för det ! Hon var varken en ”känd” instagrammer eller en med massa bilder , däremot såg jag en kvinna med en hälsosam syn på kost och träning och såklart en super grym o imponerande kropp!

Och därför valde jag henne ! Anna som coach är helt fantastiskt , kost schemat är så mänskligt och utformas efter vad man själv tycker om, träningen läggs också upp allt eftersom ens egen förmåga och möjlighet att kunna träna , man får kontinuerlig feedback och motivation och är något jobbigt så fixas det direkt dessutom är hon alltid tillgänglig när man tar kontakt ! Jag är otroligt nöjd med Anna som coach och även nöjd med mina resultat hittills !

Shabnam Niksirat

Anna har hjälp mig i 12 veckor och varje vecka har hon lyft mig och lärt mig tro på mig själv. Hon har en sund syn på hur man formar kroppen och ger 110 % för att just du ska lyckas. Hon är öppen och lyhörd för dina behov och önskningar och ser till att både mat och träning går hand i hand. Annas erfarenhet inom träning och kost har gjort att man känner sig trygg i hennes händer. Hon har alltid funnits ett mejl bort så fort de varit några funderingar eller man bara behöver lite pepp. Hon har lärt mig att rutiner och långsiktighet ger resultat i slutändan.

Grymt glad att jag anlitade Anna! Hon blev inte bara en Pt utan även en fin vän!

Låter du Anna styra din resa, har du en säker styrman i båten som tar dig mot dina mål starkare och psykiskt mer välmående!

Madde Hagelberg

Kan skrika högt hur mycket jag älskar min kropp idag.

Stå framför spegel och spegla mig varje dag och känna mig stark och nöjd och vacker med min kropp i min ålder är något väldigt stort i mitt liv. Jag har tränat ganska mycket och ätit väldigt nyttigt tyckte jag (innan jag kontaktade Anna )men det hände inte så mycket med min kropp.

Men när Anna Bergli gjorde entré i mitt liv hände en mirakel. Allt gick så fort, musklerna klev bara fram. Man blir en helt annan människa.

Alla säger att det är insidan som räknas men konstigt nog så pratar alla om utsidan. Är du nöjd med din kropp så växer fram din självförtroende mer o mer. Och jag känner mig mer o mer bekväm och nöjd med min kropp för varje dag som går.

Jag är så tacksam för all din proffsiga hjälp och coachning Anna Bergli.

Anna lägger ner hela sin själ i är superambitiös och mån om allt och alla. Hon är så himla positiv och lyhörd hela tiden

Jag ångrar inte en sekund att jag kontaktad Anna.

Marinela Calistru

Att släppa sitt kontrollbehov när det kommer till kost och träning och lägga det i någon annans händer fanns inte på världskartan i mina ögon. Efter att ha testat två stycken personliga tränare online innan och båda de gånger rent ut sagt gått kepprätt åt skogen ville jag ge det en tredje och sista gång ett försök. Anna hade dykt upp många gånger i mitt flöde på instagram och från ena sekunden till den andra var ett mejl till Anna skickat. Jag fick svar tillbaka inom 10 minuter och bara där förstod jag att det jag nu gett mig in på en tredje gång, var den tredje gången gillt.

Jag la hela mitt kost och träningsupplägg i hennes händer och var under hennes vingar i hela 16 veckor. Varje vecka sprang förbi och jag ville aldrig att den tiden skulle ta slut. Anna var och är fortfarande den extra mamman alla borde få ha i sitt liv. Aldrig har jag varit med om någon som vill ens mående så väl och vill se någon lyckas så mycket som hon. Varje minsta förbättring oavsett om det var vågen eller vad spegeln visade för varje vecka som gick så berättade hon exakt vad hon tycker – både förbättringar och snedsteg. Inte en enda vecka var den andra lik, vi bytte träningsupplägg inom övningar och även cardio delen, kosten blev en del ändringar på också och jag kan än idag inte förstå hur hon orkade med mina klagomål om livet emellanåt uppdateringar.

Att ha kontaktat Anna och släppt in henne i mitt liv är det bästa valet jag har gjort. Jag har fått en ny syn överlag. Hon har fått mig inse så mycket mer än vad jag gjorde innan jag kontaktade henne. Detta är en människa med hjärta av guld vi pratar om och att jag har möjligheten att få ha henne kvar i mitt liv är mer betydelsefullt än något annat. Anna är den person ni alla där ute förtjänar att ha i ert liv, hon kommer ge er den bild och uppfattning ni behöver veta inom träning och hälsa och framförallt hur ni ska lyckas kombinera dessa två!

Mathilda Christiansson

Före och efter bilder på mina klienter

Till höger ser du några av mina klienters framsteg efter att vi samarbetat under olika perioder. När du bestämt dig till 100% så börjar vi att jobba mot din nya livsstil och hälsosammare vardag och vi kommer nå dit tillsammans med lite tålamod.

10 veckor med min bästa vän Anna Bergli!. Denna diet har varit hälsofokus och fullt fokus på styrketräningen. Det är min första diet sedan jag kraschade efter den förra dieten till JSM. Jag vände mig till min älskade fina Anna igen och sa att jag var redo att skala av lite fett inför sommaren och Marbellaresan, men ändå försöka bygga upp min kropp igen. Lite nojig att det skulle bli som alla andra gånger jag försökt själv sen JSM-dieten. Hets och hårdträning i ca 2-3 veckor för att sen falla pladask i psyket och inte orka mer.

Svårt att göra själv när man är en allt eller inget människa  delux! Men Anna har lagt upp en bra plan och som vanligt funnits varje dag, hela dagarna för mig. Jag har fått tillbaka så mycket ork, glädje och stolthet i kroppen och är fortfarande lite chockad över att jag ändå klarat 10 veckor. Fokus har varit styrketräning och hälsa som sagt. Så om jag varit trött eller sliten har jag hoppat över cardio, och aldrig tvingat mig till det, om jag verkligen inte känt för det.

Jag har ätit fritt varje lördag och två helger har det blivit fre-sön med fritt. Jag åkte även på halsfluss så fick vila och äta penicillin i 10 dagar. En vecka till så är vi i mål för denna gång. Jag är oändligt tacksam att jag  träffat en sån fin människa som Anna och så glad att jag efter 1,5 år hittat tillbaka tillbaka till det jag älskat och brunnit för så mycket. Älskade styrketräningen!!!

Elin Lindholm

Efter 3 veckor