Anna Bergli

Jag är 44 år gammal och har tränat mer eller mindre hela mitt liv. Jag har en stor passion för träning i alla dess former men brinner mest för styrketräning. Allt började när jag var 17 år och vågade följa med min sambo till gymmet. Väl där föddes intresset för styrketräning och att stärka kroppen med vikter.

Efter åtta års träning till och från bestämde jag mig för att ställa upp i en fitnesstävling. Det ena ledde till det andra och 11 år senare har jag dryga 25 tävlingar bakom mig. Prestationen jag är mest stolt över är mina fem segrar i Svenska Mästerskapen i Athletic Fitness, som ingen annan kvinnlig atlet vunnit.

Anna Bergli, styrketräning, fitnesstävling, gym och online träningscoach och kostrådgivning

BTB Gym i Karlstad

2006 startade jag BTB Gym i Karlstad tillsammans med min sambo efter att vi bott och arbetat i Oslo under flera år för att spara ihop till företagssatsningen. Jag drev gymmet ensam de sista fem åren innan vi sålde det och då arbetade jag bland annat med Personlig Träning samt gyminstruktör, så våra medlemmar tränade så säkert som möjligt.

Sedan våren 2014 har jag bott nere i södra Spanien i Marbella området och arbetar idag som uteslutande som Online Coach inom hälsa och träning. Jag var skeptisk till en början när jag fick frågan om att coacha online, på avstånd, då Elin Lindholm som skulle tävla i Bikinifitness mailade mig. Men jag ville väldigt gärna hjälpa henne mot tävlingen och nu två år senare är hon en av mina närmsta vänner.

Jag trivs verkligen med att vara Online Coach och har lärt känna många underbara människor sedan jag började.
Jag älskar mitt jobb!

Senaste från Bloggen