Online Coachning

Det kan tyckas konstigt att ha kontakt med en Personlig Tränare via nätet och inte träffa den i verkligheten, men faktum är att Onlinecoachning har växt mycket de senaste åren. Det är en mindre kostnad att anlita någon online mot att träffa dem på gymmet och man behöver inte passa tider. Ett mycket attraktivt sätt att jobba mot sina nya vanor, men med det sagt så finns det även många som jobbar med Onlinecoachning och alla är tyvärr inte seriösa i sitt arbete.

Jag vet att man kan få samma resultat med hjälp av en tränare online då jag har många nöjda klienter som faktiskt själva var skeptiska först till att prova, men efter ett par veckor med min hjälp insåg att Onlinecoachning fungerar, bara man har motivationen och viljan att jobba mot det gemensamma målet !

Online Coaching, personlig tränare online

Hur Online Coachning fungerar:

Jag tycker det är viktigt att man kan lita på sin tränare och att man jobbar mot samma mål. Att man inte bara får tillskickat något schema och förväntas köra på utan feedback eller uppmuntran. Jag engagerar mig väldigt personligen och bryr mig om att mina klienter får de resultat de jobbar mot. Jag tror inte heller på snabbprogram där man förväntas göra stora förändringar på kort tid utan jag anser att resultat med kvalitet tar tid och är inget man fixar på 14 dagar.

Jag jobbar alltid med mina klienter minst 4 veckor i taget och har alltid fristående 4 veckors perioder efter den första. Du behöver inte binda upp dig på flera månader utan bestämmer efter varje period om du vill fortsätta samarbetet eller inte, inga måsten. Här är mina priser och alternativ på Onlinecoachning.

Efter att du har kontaktat mig via kontaktformuläret eller mail och beskrivit vad du vill att jag ska hjälpa dig mot skickar jag en del frågor till dig som du ska svara så ärligt du kan på. När jag fått svaren sammanställer jag en faktura som du får via mail. Jag har Utlandsbetalning via konto eller kortbetalning via Paypal som betalningssätt och när fakturan betalats sammanställer jag ditt/dina scheman och skickar dem till dig inom en dag. Du bestämmer sedan själv vilken dag du vill börja på, då tar vi steget mot din nya livsstil !

Kontakta mig

Är du intresserad av coachning online? Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig så fort som möjligt.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.