Priser & Utbud

Paket med kost- och träningsscheman

4 veckor startpaket med både kost och träningsschema 1500 kr

I detta paket ingår obegränsad mailkontakt alla dagar och jag svarar oftast inom 30 min, en veckouppdatering ( oftast lördagar ) där vi går genom utförligt hur veckan varit och tittar på de saker som fungerat bra och om något fungerat mindre bra och eventuella ändringar i både kost och träning. Du får tillgång till en privat sida under fliken Mina sidor. Där hittar du ditt kost och träningsschema, dina bilder och annan info. Dessutom finns det en stor övningsbank med alla övningar i ditt träningsschema plus andra övningar sorterade under muskelgrupper och även en länk med övningar att göra hemma om du inte har möjlighet att ta dig till en träningsanläggning.

Alla efterföljande 4 veckorsperioder ( ingen bindningtid ) 1000 kr

4 veckor startpaket med kostschema 1000 kr

I detta paket ingår obegränsad mailkontakt alla dagar och jag svarar oftast inom 30 min, en veckouppdatering ( oftast lördagar ) där vi går genom utförligt hur veckan varit och tittar på de saker som fungerat bra och om något fungerat mindre bra och eventuella ändringar i kosten. Du får tillgång till en privat sida under fliken Mina sidor. Där hittar du ditt kostschema, dina bilder och annan info.

Alla efterföljande 4 veckorsperioder ( ingen bindningstid ) 750 kr

4 veckor startpaket med träningsschema 1000 kr

I detta paket ingår obegränsad mailkontakt alla dagar och jag svarar oftast inom 30 min, en veckouppdatering ( oftast lördagar ) där vi går igenom utförligt hur veckan varit och tittar på de saker som fungerat bra och om något fungerat mindre bra och eventuella ändringar i träningen. Du får tillgång till en privat sida under fliken Mina sidor. Där hittar du ditt kost och träningsschema, dina bilder och annan info. Dessutom finns det en stor övningsbank med alla övningar i ditt träningsschema plus andra övningar sorterade under muskelgrupper och även en länk med övningar att göra hemma om du inte har möjlighet att ta dig till en träningsanläggning.

Alla efterföljande 4 veckors perioder ( ingen bindningstid ) 750 kr

Varannan-vecka-schemat 500 kr

Ovanstående paket gäller 4 veckors perioder och gäller endast dig som valt Startpaket med både kost och träningsschema tidigare. Detta schema ( endast träning eller kostschema ) passar dig som har samarbetat med mig minst 4 veckor och känner att du klarar dig (nästan) själv. Vi har en uppdatering 14 dagar efter start via mail där vi går genom hur de senaste 14 dagarna varit och jag svarar på dina frågor. Du är välkommen att maila alla dina frågor löpande, men du får svar på alla var 14 dag, så i detta paket har vi uppdatering 2 ggr per 4 veckor.
Du får det extra stödet du behöver med en liten begränsning.

Kostkollen 500 kr

Du skriver ärlig matdagbok under 4 dagar och jag går igenom och justerar maten och ger ett individuellt förslag till hur din kost kan förbättras efter dina behov och mål.

Chins och dipsupplägg Athletic Fitness 750 kr

10 veckors schema med toppning till tävlingsdag.

Poseringsträning

Ska du tävla i Athletic Fitness, Womens Physique eller Bodyfitness finns jag tillgänglig för poseringsträning på en träningsanläggning. Vi går genom de obligatoriska poseringarna samt I-walk och fria programmet beroende på vilken gren du valt.

30 min, 300 kr per person
Är ni flera atleter samtidigt, be om prisförslag.

Betalningssätt

Då jag har mitt företag registrerat i Spanien har jag två möjliga betalningssätt för mina klienter. Utlandsbetalning konto till konto eller kortbetalning via Paypal.
Vissa mindre banker har dock avgifter för att överföra betalmedel till tex Spanien, så undersök detta innan ni överför.
Vill du använda dig av Paypal behöver du registrera ett konto och lägga till ett betalkort till det kontot, men den processen tar bara några minuter och behöver bara göras en gång.